Silvia Guillén - El Mirall

105.3 Notícies

L’informatiu local. L’actualitat de Sant Feliu de Llobregat al dia vista des de la proximitat. Les notícies i la seva interpretació en clau local i comarcal. L’actualitat més recent de la nostra ciutat a través de l’activitat política, social i cultural. Editat i presentat per Sílvia Guillén i Eva Murgui

Més Podcasts

Joaquin Ribas - Àrea de joc

Àrea de joc

El tir més directe al centre de la diana esportiva local. L’equip format per Joaquín Rivas que dirigeix els seus continguts i que compta amb el suport de  Paco López i Núria Cabrera , que ens apropen cada dilluns a la informació i activitat esportiva de la nostra ciutat.

Més Podcasts

Blackcorb Day

Un programa que intenta ser un referent internacional del Hip Hop en tota la seva extensió. Conduït per Jymy Jiménez, impulsor i difusor de la cultura Hip-Hop des dels anys 90. El nostre objectiu és mantenir l’essència d’ajudar i descobrir el talent del Hip Hop a tot el món.

Més Podcasts

App Ràdio Sant Feliu

La Soca

Magazine diari amb participació ciutadana. Tertúlies i debats sobre feminismes i LGTBI+, gent gran o persones amb discapacitat. Espais per parlar de psicologia, cultura, gastronomia o sostenibilitat. Un programa conduït per Eva Murgui i Sílvia Guillén

Més Podcasts

L’alcaldessa respon

L’alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, dona resposta en directe a totes aquelles preguntes que tingui la ciutadania. Conduit per Sílvia Guillén.

> Més Podcasts

Roda de portaveus

Roda de portaveus

Un programa de debat on els representants dels partits polítics a l’Ajuntament exposen els seus punts de vista sobre diferents temes vinculats a la ciutat i a la actualitat. Un espai conduït per la periodista Eva Murgui.

Més Podcasts

Retransmissió del Ple municipal

Retransmissió del Ple municipal

El ple de l’Ajuntament celebra les seves sessions de forma ordinària l’últim dijous de cada mes a les 18h.

Més Podcasts