Silvia Guillén - El Mirall

105.3 Notícies

L’informatiu local. L’actualitat de Sant Feliu de Llobregat al dia vista des de la proximitat. Les notícies i la seva interpretació en clau local i comarcal. L’actualitat més recent de la nostra ciutat a través de l’activitat política, social i cultura. Editat i presentat per Sílvia Guillén, al capdavant dels nostres serveis informatius.

> Més Podcasts

El Mirall

La millor mostra de tot el que ha d’explicar-nos aquesta ciutat a través de la ràdio i el seu dia a dia. Un magazín carregat de continguts d’interès local i general amb entreteniment i participació ciutadana i amb la música com a fil conductor.

> Més podcasts

Ana Reyes - Hora punta

Hora punta

Presentat per Anna Reyes, DJ de Sant Feliu i col·laboradora històrica. És una perfecta combinació de música ben seleccionada, de les últimes novetats amb els grans èxits de sempre per començar el dia amb bona música i amb una veu molt personal i seductora.

> Més Podcasts

Joaquin Ribas - Àrea de joc

Àrea de joc

El tir més directe al centre de la diana esportiva local. L’equip format per Joaquín Rivas que dirigeix els seus continguts i que compta amb el suport de  Juan Antonio Díaz i Paco López, que ens apropen cada dilluns a la informació i activitat esportiva de la nostra ciutat.

> Més Podcasts

Blackcorb Day

Un programa que intenta ser un referent internacional del Hip Hop en tota la seva extensió. Conduït per Jymy Jiménez, impulsor i difusor de la cultura Hip-Hop des dels anys 90. El nostre objectiu és mantenir l’essència d’ajudar i descobrir el talent del Hip Hop a tot el món.

> Més Podcasts

Ràdio Sant Feliu

Línia directa amb l’alcaldessa

Espai mensual on l’alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, contacta directament amb la ciutadania i respon en directe les preguntes formulades pels santfeliuencs i santfeliuenques des de diferents canals de comunicació, com ara trucades telefòniques, whatsapp, correu electrònic i xarxes socials.

Pots trucar al telèfon 93 666 69 85, enviar un correu electrònic a radio@santfeliu.cat, un whatsapp al telèfon 608 183 751 o bé contactar a través de les xarxes socials Twitter@Radio_SantFeliu i Facebook.

> Més Podcasts

Ràdio Sant Feliu

Roda de portaveus

Un programa de debat on els representants dels partits polítics a l’Ajuntament exposen els seus punts de vista sobre diferents temes vinculats a la ciutat i a la actualitat. Un espai conduït per la periodista Eva Murgui.

> Més Podcasts