De dilluns a divendres, de 12 a 13:30 h.

A partir del dilluns 12 d’abril de 2021, Ràdio Sant Feliu recupera part de la seva programació, adaptant-se per complir amb les mesures de seguretat sanitàries. Ho fa amb «La Soca», un magazine conduït per la periodista Conchi Estévez, i realitzat per Manel González que donarà veu a ciutadania, moviments socials i teixit associatiu de Sant Feliu.

De «La Soca» sorgeixen diferents seccions, amb «propietats semblants però no idèntiques», com les diferents soques de rosers que trobem a Sant Feliu i que són la marca de la nostra ciutat. El Ball de la Soca és també una antiga dansa santfeliuenca recuperada l’any 1984 per l’Agrupació Cultural Folklòrica i l’Esbart Sant Feliu, amb l’ajuda de la gent gran de la ciutat i de l’Arxiu Comarcal. És una dansa ritual a l’entorn d’una gran soca d’arbre, que funciona com a objecte de culte.

Al voltant de «La Soca» giraran tertúlies sobre feminismes i LGTBI+, gent gran o persones amb discapacitat, i espais diversos per parlar de psicologia, cultura, gastronomia o sostenibilitat, amb persones expertes vinculades al municipi. El nou magazine seguirà també, com no, els efectes de la pandèmia a nivell local, com un gest al seu propi nom. El nou magazine també esdevindrà un espai d’opinió a través de tertúlies i debats, amb representants d’entitats i equipaments de Sant Feliu, com el Casal de la Dona, el Casal Municipal de la Gent Gran, l’Escola Taller Sant Miquel, l’Arxiu Comarcal, el CECBLL o el Cicle Contrabaix.

Contacta amb l’equip de La Soca a radio@santfeliu.cat o al WhatsApp 608 183 751