El Mirall, Radio Sant Feliu

De dilluns a divendres, de 10 a 13 h.

Un magazín fresc i dinàmic carregat de continguts d’interès local i general, amb entreteniment i participació ciutadana i amb la música com a fil conductor. La millor mostra de tot el que ha d’explicar-nos aquesta ciutat del seu dia a dia a través de la ràdio.

Com a novetat El Mirall  renova la seva presentació i producció. Serà la periodista Sònia Bosquet ,  qui conduira l’aposta forta i de qualitat de la programació del matí i la també la peridista Aranxa Sánchez, la nova producció.

El programa comprèn formats diversos, com ara espais d’opinió, tertúlies i seccions sobre temàtiques concretes (història i territori, salut, psicologia, emprenedoria, comerç, mascotes, ciència i tecnologia, cultura, noves tecnologies, esports, música, tendències, sostenibilitat, cuina i alimentació, assessoria, coaching, teràpies naturals, meteorologia, protocol, viatges, teatre i cinema…) a càrrec de més de 80 col·laboradors. Un contingut on és imprescindible el contacte amb el teixit associatiu i les entitats santfeliuenques.

Contacta amb l’equip d’El Mirall a elmirall@santfeliu.cat

Ràdio a la carta - El mirall

Comments are closed.